avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obținere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obținere titlu de proprietate

Ziua buna,
Am urmatoarea situatie:
- sentinta civila de punere in posesie teren (pierdut la colectivizare)
- proces verbal de punere in posesie emis de primarie pe o parcela de teren din care jumatate este in intravilan si jumatate in extravilan
- plan parcelar depus la OCPI
- parcela este in fondul de rezerva dupa spusele primariei
- parcela nu este in fondul de rezerva, dupa spusele OCPI.
Daca nu e in fond, se pot face cereri de modificare a legii 165.
Am tot citit azi prin legile pe care le-am gasit a avea legatura cu situatia retrocedarilor, dar nu mi-am dat seama daca se poate obtine si titlul de proprietae pentru acea parcela, in conditiile in care 100% o parte este intravilanul localitatii si o parte in extravilan. Oare se poate cere modificarea legii 165 pe teren extravilan?
Daca renunt la partea de intravilan, trebuie iar plan parcelar si toate cele?

Multumesc frumos,

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu de proprietate nr. tarla gresita tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa ma ajuta-ti cu niste sfaturi.Am primit titlul de proprietate in anul 1996 pentru 4 parcele de teren.In anul 2008 am vandut o parcela de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Reconstituire carte funciara ContSters15589 ContSters15589 In sfarsit am depus dosar cu actele: declaratie la notar,atestat fiscal,titlu legalizat,plan parcelar vizat de primar,xero copie CF din anul ... (vezi toată discuția)