avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! As dori sa fac succesiunea la o masina ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! As dori sa fac succesiunea la o masina dupa mama ...

Buna ziua ! As dori sa fac succesiunea la o masina dupa mama vitrega si as dori sa stiu cine intra la succesiune . Mama nu a avut copii ,suntem decât 2 copii din partea tatalui care traieste si care a cumparat masina cu mama mea.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:58, 7 Noiembrie 2022
Dvs nu o mosteniti pe mama vitrega daca nu v-a adoptat, ci numai pe tatal dvs.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - mostenire rrizou rrizou Buna ziua Help!!! Lipsesc din tara de 22 de ani si am parere de lucruri numai ca vizitator. Sint in judecatorie cu fiica de la al doilea soti al mamei ... (vezi toată discuția)
Are vreun drept sora mea vitrega din acelasi tata la succesiunea pe care mama mea o face din timpul vietii ei...? ContSters414114 ContSters414114 as dori niste lamuriri cu privire la succesiune, mostenire.. sunt nascut in 1979 dintr-o relatie de concubinaj dar inainte de 79 tatal meu a avut o alta ... (vezi toată discuția)
Succesiune lysa lysa Buna ziua, In urma cu 21 de ani, tatal vitreg a murit. Mama mea a facut succesiunea pt apartamentul cumparat cu el in timpul casatoriei. Din casatoria lor ... (vezi toată discuția)