avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Venituri din alte surse si PFA compatibile simultan?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Venituri din alte surse si PFA compatibile simultan?

Daca am deja un PFA pentru un business in domeniul marketing-ului, un job de 8 ore full-time in programare si mai am si venituri din alte surse, asta ma impiedica cumva sa imi platesc impozitul de 10% aferent veniturilor din alte surse? Intreb asta pentru ca m-am informat putin asupra subiectului si am aflat ca veniturile din alte surse se aplica in cazul persoanelor fizice neautorizate fiscal ce obtin venituri din activitati independente cu caracter ocazional, in baza unui contract de prestari servicii. In cazul veniturilor din alte surse nu e necesara tinerea contabilitatii prin crearea de facturi pentru fiecare client in parte, ceea ce m-ar ajuta foarte mult.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Loc de munca part time Felix S Felix S Loc de munca part time si posibilitate conflict. In cazul in care sunt angajat 8 ore la o companie si doresc sa ma angajez la compania care presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu persoana fizica Vlad_Blaj Vlad_Blaj Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Vreau sa inchei un contract cu diferite persoane fizice care sa promoveze si vanda produsele si serviciile ... (vezi toată discuția)
Trece de la salariat la venituri independente patrickstanciu patrickstanciu Buna ziua! Deoarece nu sunt familiarizat cu legislația din domeniu, iar informațiile găsite pana acum nu imi sunt foarte clare, doresc sa lămuresc aceasta ... (vezi toată discuția)