avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde trebuie depusa o sesizare/reclamatie impotriva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde trebuie depusa o sesizare/reclamatie impotriva unui politist ...

Unde trebuie depusa o sesizare/reclamatie impotriva unui politist pentru abuz?
Am vandut prin olx un produs second-hand/folosit,Am folosit firma de curierat agreata de olx,avand optiunea de verificare la primire,
Cumparatorul a primit produsul,l-a verifica si a doua zi a facut plangere la politie cum ca l-as fi inselat.
Politia a blocat banii pe care trebuia sa ii incasez pe produsul respectiv,dar bunul l-a lasat in continuare la cumparator.
Dupa cca 4 luni,a fost trimisa o comisie rogatorie,la politia din localitatea mea de domiciliu.Am raspuns la intrebari,am semnat declaratia,
Obiectul vandut era o bormasina cu valoarea de 250 lei..
Pe site am specificat ca obiectuleste uzat/folosit si nu am acordat garantie,fiind o intelegere ca la targ.
Consider ca politistul a comis un abuz
-atunci cand a blocat banii,
- cand in toata perioada asta de 4 luni a lasat bormasina-care e proba in dosar ,sa o folosesca cumparatorul.[
/u]
Cumparatorul a verificat obiectul la primire si a fost multumit,de aceea a si acceptat sa il ia si sa plateasca rambursul la curier.
Mi se pare dubios si rapiditatea cu care a reusit sa blocheze banii la curier.In alte cazuri,Politia face pierdute muuulte milioane de euro sau o lungesc pana se prescriu faptele si vinovatii se pun laadapost.
Suspectez ca lucreaza in politie sau e prieten cu celcare ainstrumentat cazul.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2022
gigione01, utilizator
Cel mai recent răspuns: gigione01 , utilizator 20:00, 9 Noiembrie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
La sefii lui ierarhici de nivel superior. Nu in cadrul aceleiasi sectii de politie.

Motivarea politistului la intrebarea mea legitima;
-de ce bormasina-proprietatea mea inca deoarece nu am primit banii pe ea,fiind proba in dosar, NU se afla in camera cu probe? a fost
-NU EXISTA SPATIU IN CAMERA CU PROBE!!
Bine ca a existat spatiu in casa reclamantului zic...

Daca politistul apartine de Politia Targoviste,inteleg ca ar trebui trimisa o sesizare la IPJ Dambovita ??
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de inselacuine StefanNastase StefanNastase Va salut! Am si eu o problema destul de mare, in urma cu cateva zile am trimis un telefon ASUS Zenfone 2 la Constanta, trimis prin Cargus cu verificare la ... (vezi toată discuția)
Ramburs olx mike42 mike42 Buna ziua, am vandut o piesa electronica pe OLX. Pentru trimiterea pachetului am facut prin intermediul OLX o solicitare catre Cargus pentru livrare cu ... (vezi toată discuția)