avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto Dacia Spring ...

In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto Dacia Spring (achizitionata in 02.2022) a fost dusa cu platforma la service-ul, care este si dealer auto Dacia de unde am cumparat masina. Mentionez ca masina are CASCO. In 9.06 am deschis dosarul de dauna la Omniasig, in aproximativ 3 zile se face constatarea, in 16 iunie are loc avizarea daunei. In 07.11, la 5 luni de la accident masina inca nu este reparata - pe motiv ca nu au piese. Nu exista un termen in care service-ul trebuie sa repare masina?! M-am adresat la Protectia consumatorului: raspunsul lor ca trebuie sa ma adresez la Asigurator, deoarece el este cel care plateste reparatia. Raspunsul lor verbal este ca din partea lor nu exista nici o problema, din moment ce au avizat dauna si intrarea in reparatie. Nu mi se pare deloc normal cu masina noua (4 luni) + CASCO, nu doar ca nu s-a reparat pana in prezent, dar nici macar un termen nu pot/vor sa dea. Ce pot sa fac in aceasta situatie.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2022
mmagdiel.juridic, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:45, 9 Noiembrie 2022
Din cele relatate, asiguratorul asteapta devizul de reparatie. Masina fiind nou-lansata pe piata, intr-adevar dureaza ceva mai mult pentru piese... Incercati la alt service

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco -recuperare daune din cauza lipsei bunului asigurat? SimbaTrade SimbaTrade Buna ziua si.. multumesc anticipat! Ma puteti ajuta cu un sfat pentru urmatoare speta: O polita CASCO prin leasing - o masina in service de 1,5 ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata service auto lucian2011 lucian2011 Buna ziua,in data de 28.06.2011 unul din autovehiculele societatii a fost implicat intr-un accident auto.Am mers la firma de asigurari,am deschis dosarul de ... (vezi toată discuția)
Deviz dauna asigurator tgmm11 tgmm11 As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea acces la devizul dupa care asiguratorul a evaluat cuantumul pagubei.Mi s.a pus la dispozitie doar nota de constatare. (vezi toată discuția)