avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxa ocupata in mod abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxa ocupata in mod abuziv

Buna seara,
Am achizitionat de curand un apartament cu 2 camere.in momentul in are am decis sa cumparamacel impobil vechiul proprietar a precizat ca detine si o boxa pe care ne-a si prezentat-o de altfel,insa cand au fost predati banii cash in fata notarului in contract nu s-a specificat si suprafata boxei care anterior a fost prezentata.Iar acum cand ne-am adresat administratorului de bloc sa ne de access in subsolul blocului am fost instiintati ca nu avem drept la boxa deoarece fosta proprietara a :"donat-o altcuiva".Intrebarea mea este:mai avem vreo sansa de a primi boxa respectiva in situatia data?fara a mai lua contact cu vechii proprietari deoarece au fost unele disensiuni acolo si nu mai dorim sa mai interactionam cu asemenea persoane conflictuale.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:53, 8 Noiembrie 2022
Daca nu ati cumparat si o boxa, nu aveti nicio boxa.
Daca e specificata in contract, aveti o boxa.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa precizaticoncret daca este vorba despre anexa boxa edificata pe baza proiectului constructiei daca vanzatorul detinea calitatea d eproprietar asupra boxei
Atat timp cat vanzatorul nu a inteles la incheierea tranzactiei sa consemneze si boxa fie acestia nu d e tineau calitatea de proprietar ,fie boxa nu figureaza ca legal construita in cartea tehnica a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!, o întrebare am și anume,dacă în momentul vânzării ... Calin_lv Calin_lv Bună seara!, O întrebare am și anume,dacă în momentul vânzării apartamentului , boxa de la subsol o pot ,,dona\'\' altui proprietar cu posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Identificare pozitie boxa la subsol ebogdan2014 ebogdan2014 Buna ziua, Ma intereseaza cum as putea identifica pozitia unei boxe in subsolul unui bloc. Mentionez ca am achizitionat un apartament, care a venit si cu o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune ... Vlad_mirza Vlad_mirza Buna ziua, Sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune 2 uscatoare si mai multe boxe, mai multi locatari ocupa deja boxele de la subsolul blocului ba ... (vezi toată discuția)