o discoteca vrea sa imi plateasca banii pentru antifonare
insa nu am cum sa incasez banii legal, eu sunt persoana fizica, locatar si ma plang de disconfort fonic.
doresc sa stiu daca pot incasa in mod legal banii datorati expertului care face antifonarea prin intermediul unui mediator autorizat
oare ce taxe impozite am de platit?
sunt scutit?
( eu sunt somer si nu am voie sa am incasari mai mari de 600 ron) ca sa imi pastrez statutul. ) multumesc
cu mediatorul e in felul urmator: la mediator mediati. adica mergeti si dvs si apropritarul si vorbiti.... ajungeti (sau nu) la un acord de mediere. in acest acord de mediere se va consemna ce ati hotarat dumneavoastra, impreuna cu apropritarul in legatura cu problema pentru care ati initiat medierea.
mediatorului ii platiti un onorariu. nu stiu sa va dau indicii asupra sumelor pe care le cere un mediator, insa va puteti interesa, exista liste ale mediatorilor autorizati pe site-ul www.just.ro
Suma de bani respectiva este neimpozabila. Sunt practic cheltuieli cu antifonarea apartamentului pentru a vi se asigura confortul necesar convieturii in conditii decente. Intrebarea mea este ce veti face cu vibratiile?! caci una este zgomotul si alta sunt vibratiile produse de subwoofere! Alea cum le mai "antifonati"?B-)
se pune problema pe numele cui va fi contractul de antifonare
adica discoteca isi decina responsabilitatea fata de modificarile din apartament
iar eu refuz sa primesc niste bani in mana.
fara ca acesti bani sa fie legali
( am convenit o vibratie si un zgomot mai mic, in asa fel incat....sunt aproape multumit .. si a ramas doar o "jumatate" de buton pe care as dori sa il dea mai incet de la volum....
am facut masuratori sonometrice, am semnatura administratorului
siii.... e mai simplu acum, cu semnatura lui pe expertiza sonometrica.