avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Colectarea datelor personale ale persoanelor care ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Colectarea datelor personale ale persoanelor care intră în firmă

Buna,pun spre dezbatere o speta,care ar fi cam asa;un agent de securitate la o firma multinationala care are ca obiectiv accesul pe teritoriul firmei si pe unde intra masini cu materie prima,curieri,etc...iar el trebuie sa inregistreze in registrul de poarta nr. auto,numele soferului si seria si nr cartii de identitate respectivului sofer este ok? nu contravin cu anumite legi privind GDPR? Multumesc pt viitoare raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: cupon_valabil , utilizator 20:43, 8 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este ok. Conteaza cum se stocheaza si cum se utilizeaza acele informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are agentul de pază dreptul de a legitima persoane? nane406 nane406 Buna ziua, Conform L333/2003 si a standardului ocupational COR 541401 al agentului de paza acesta are obligatia sa completele 2 registre care presupun ... (vezi toată discuția)
Lamurire anexa 2 remusenache remusenache buna ziua!,as vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune si anume; in urma unui accident soferul nu si-a recunoscut vina si am chemat politia,care a facut ... (vezi toată discuția)
Deducere tva auto + bonuri combustibil abex abex sunt administrator la o firma care are ca obiect de activitate administrare sisteme /retele calculatoare. In contractele pe care le am cu diverse firme este ... (vezi toată discuția)