avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Predare permis/ cerere revizuire. Am contestat proces ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Predare permis/ cerere revizuire. Am contestat proces verbal ...

Predare permis/ cerere revizuire. Am contestat proces verbal de contravenție, neacordarea de prioritate, am contestat pana la decizie definitiva si apoi am facut cerere de revizuire. Am fost programat pe 16 decembrie .
Permisul se preda in maixim 30 de zile de la dexizia definitiva sau mai astept pana dupa sentinta ce se va da la REVIZUIRE? MULȚUMESC

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto adiela1981 adiela1981 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o sugestie, ma aflu intr-o sitautie stupida care pare sa nu aiba nici o rezolvare favorabila mie, mai exact dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere Flavi1 Flavi1 Buna tuturor! In 31.01.2015 am avut o intalnire cu loganul MCV si a rezultat intr-un proces verbal pentru neacordare de prioritate.Am contestat procesul..am ... (vezi toată discuția)