avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un pensionat gradul 3 poate beneficia si de somaj? Nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un pensionat gradul 3 poate beneficia si de somaj? Nu mai avem ...

Pensie gr.3+somaj??

Un pensionat gradul 3 poate beneficia si de somaj? Nu mai avem comenzi si vrem sa stim daca il putem trimite la somaj. Mai este si cu handicap -surdo-mut.... Multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2022
MANUELAZAMFIR, utilizator
Cel mai recent răspuns: MANUELAZAMFIR , utilizator 17:30, 10 Noiembrie 2022
Nu poate beneficia.
[ link extern ]
Multumesc frumos....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie persoane cu handicap GTO GTO Buna ziua, Am o sora nascuta in luna februarie 1962 (55 ani), are un handicap mintal din nastere(oligofrenie gr. 3) si este incadrata in gr.1 de handicap cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati.... Vasile Ispas Vasile Ispas Buna ziua! Am un prieten surdo-mut care are o decizie medicala asupra capacitatii de munca cu grad de invaliditate 2 ceea ce nu-i da dreptul de munca. Vrea ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie boala? gabi turcu gabi turcu Am 52 ani,vaduva,am referat handicap accentuat gr 3 pt poliartrita reumatoida seropozitiva std 3 si deci nu am alt venit,am terminat somajul i iulie. Ad putea ... (vezi toată discuția)