avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditiile perioadei de proba- ce ar trebui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditiile perioadei de proba- ce ar trebui specificat? nu ar ...

conditiile perioadei de proba- ce ar trebui specificat? nu ar trebui sa aiba aceleasi conditii ca toti ceilalti salariati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:28, 10 Noiembrie 2022
Informatiile dorite le gasiti aici.
[ link extern ]
Va referiți la condițiile de munca in perioada de proba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract nederminată perioada de proba Poloistu96 Poloistu96 Buna seara, am un contract cu un club sportiv individual, dar de proba, numai ca am stipulat in contract o perioada de 90 de zile calendaristice de proba, iar ... (vezi toată discuția)
Preaviz contract de munca pe perioada determinata Mirana11 Mirana11 Buna ziua. Am in contract de munca pe perioada determinata de 3 luni ( proba) in care scrie ca trebuie sa dau un preaviz de 20 zile in cazul de demisie. Avand ... (vezi toată discuția)
Bocanci cu bombeu metalic/compozit. Akhenaton81 Akhenaton81 Bocanci cu bombeu metalic/compozit. Buna ziua. Ce parere aveti despre bocancii de protectie din material compozit? Se preteaza la munca in santiere? Multi ... (vezi toată discuția)