avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract nederminată perioada de proba
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract nederminată perioada de proba

Buna seara, am un contract cu un club sportiv individual, dar de proba, numai ca am stipulat in contract o perioada de 90 de zile calendaristice de proba, iar acum vreau sa plec numai ca știu conform codului muncii ca nu am nevoie de preaviz și angajatorul trebuie sa-mi plătească zilele lucrate
Cum ar trebuii sa procedez??
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:11, 26 Ianuarie 2018
Buna seara,
Pur si simplu intocmiti o notificare prin care ii instiintati ca doriti incetarea contractului cu data de.........data care poate fi oricare doriti dvs, fara a fi nevoie de preaviz. Angajatorul este obligat sa va plateasca salariul pe durata perioadei lucrate.
Despre perioada de proba gasiti mai multe aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca si demisia speranta1977 speranta1977 Buna ziua, M-am angat de curand si am incheiat un contract de munca pe perioada nedeterminata in care este stipulat ca perioada de proba este de 90 zile , ... (vezi toată discuția)
Este necesar preavizul de 15 zile in cazul demisiei in perioada de proba? Beauty Beauty Buna seara Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebarea privind obligativitatea mea de a sta in preavizul de 15 zile deoarece nu-mi place ceea ce fac si as ... (vezi toată discuția)
Bună seara! după expirarea celor 90 de zile de proba, în ce ... Madalina051290 Madalina051290 Bună seara! După expirarea celor 90 de zile de proba, în ce condiții se poate concedia un angajat? Angajatorul susține ca pur și simplu va desface ... (vezi toată discuția)