avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! Am și eu o situație, zilele trecute m a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! Am și eu o situație, zilele trecute m a atins un ...

Buna ziua! Am și eu o situație, zilele trecute m a atins un nene cu o duba( a schimbat banda fara sa se asigure) am făcut amiabila cu dansul și ne am programat la constatare. Noi am fost și am depus la cei ce se ocupa de dosar, însă el nu s a prezentat nici până în ziua de azi și nici nu răspunde la telefon. Ideea e că cei de la asigurări au spus că nu mi poate continua dosarul , decât să blocheze până nu se prezintă și el. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 09:30, 16 Noiembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Este o situație care interesează pe multă lume. Nu vreți să detaliați cazul, eventual cu prevederile legale relevante? V-am fi recunoscători.

Voinea Liviu a scris:

Cei de la asigurari va mint cu nerusinare.
Plata despagubirii catre dvs nu poate fi conditionata de un asemenea motiv.
Trebuie insa sa respectati niste pasi procedurali ,pe care daca nu ii cunoasteti ,asiguratorul va amana solutionarea dosarului de dauna.

Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
hotumattua, utilizator
Asa este. Si eu sunt interesat de pasii de urmat intr-o asemenea situatie, m-am lovit in practica de acest impediment.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am avut si eu mici ,,frecusuri", dar niciodata nu am acceptat amiabila! Ori am mers la militie, ori a pus banii jos. Doi au fost jmekeri si nu s-au prezentat in 24 de ore. Au ramas pietoni o luna, plus amenda. Cand n-am cascat eu ochii, am mers la service-ul unui amic si am platit si reparatia masinii mele si a celeilalte.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Asigurare accident rutier, vatamare corporala alextss alextss Buna ziua, sa luam un caz cum ar fi următorul. Persoana vatamata a fost victima a unui accident rutier aflandu-se in mașina șoferului vinovat ... (vezi toată discuția)
Refuz solutionare dosar dauna rca tanarobot tanarobot In data de 23.05.2018 m-am prezentat la unitatea service Tiriac Auto din Soseaua Bucuresti-Ploiesti 107 cu un dosar dauna RCA . Am fost refuzat pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Despăgubire nici 9.000 de euro la daună totală mașină hybrid de un an, cumpărată cu 29.521 de euro. cum s-a depreciat așa mult? AndreeeaV AndreeeaV Bună seara In urma unui accident m am ales cu masina avariata eu fiind partea vatamata;După aproape 3 saptamani cei de la asigurări au venit si au ... (vezi toată discuția)