avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara.de curând am aflat ca soția mea este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara.de curând am aflat ca soția mea este însărcinată.eu ...

Bună seara.de curând am aflat ca soția mea este însărcinată.eu lucrez în Germania și soția la fel..dar am vrea ca copilul sa se nască în România...întrebarea e pot obține în România indemnizația de creștere al copilului cu contractul de munca din Germania??mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Cum obțin indemnizație creștere copil dacă lucrez în străinătate? henter a henter a Bună ziua, am și eu o situație mai delicată în legătură cu obținerea concediului de creștere copil. Sunt cetățean român, momentan lucrez în ... (vezi toată discuția)
Buna. am si eu o intrebare daca se poate sa primesc un raspuns. ... Anonim 1 Anonim 1 Buna. Am si eu o intrebare daca se poate sa primesc un raspuns. Eu luna viitoare pe la mijloc trebuie sa nasc. Eu voi beneficia de concediu medical de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în ultimii 4 ani am lucrat în germania, în curând ... LoredanaMariana96 LoredanaMariana96 Bună ziua, în ultimi 4 ani am lucrat în Germania, în curând urmează să nasc și aș dori să mă întorc în Romania pentru o scurtă perioadă deoarece ... (vezi toată discuția)