avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis dupa casatorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis dupa casatorie

Buna ziua ! Mi-am schimbat numele in 2019 dupa casatorie, insa nu am preschimbat si permisul auto deoarece nu am gasit nici o informatie ca ar fi obligatoriu sau un termen in care ar trebui schimbat. Acum as vrea sa fac lucrul acesta, insa aud tot felul de pareri contradictorii cum ca as putea sau nu sa primesc amenda pentru ca nu am facut acest lucru pana acum. Puteti sa imi confirmati daca voi primi intr-adevar amenda? Exista undeva specificat un termen in care ar trebui schimbat permisul la schimbarea numelui? Precizez ca nu am condus de cand mi-am schimbat numele. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2022
Iosimdr, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:31, 11 Noiembrie 2022
[ link extern ] /
Nu este prevazut termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, am următoarea situație : am obținut permisul de conducere în 12.09.2008. În 26.07.2014 m-am căsătorit, însă nu mi-am schimbat permisul ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere AndreeaT99 AndreeaT99 Buna, am inceput scoala de condus anul acesta si intre timp m-am casatorit si mutat in Austria. In pasaport am domiciliu in Austria. Sotul meu fiind cetatean ... (vezi toată discuția)