avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt născută în septembrie 1965 și am o vechime ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt născută în septembrie 1965 și am o vechime în muncă ...

Sunt născută în septembrie 1965 și am o vechime în muncă de 35 ani, când pot beneficia de pensie anticipată partial. Momentan nu mai lucrez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 12 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti pensiona anticipatpartial dupa anul 2023 luna Iulie la virsta de 57 ani si 10 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 57 ani și 3 luni. născută în mai 1965. vechime 38 ani fără ... Vali Soitu Vali Soitu Am 57ani și3 luni. Născută în mai 1965. Vechime 38 ani fără grupă. Cănd mă pot pensiona anticipat ? Căt va fi penalizarea ?Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
pensionare anticipata vanatorul vanatorul Buna seara, Va rog mult sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: sunt nascuta pe data de 10 septembrie 1962 si am o vechime totala in munca de 35 ani si 4 ... (vezi toată discuția)
Nascut in iulie 1954, 36 de ani vechime din care 17 ani grupa a ii-a, 8 ani conditii speciale. cand beneficiez de pensie pentru limita de varsta? Ioana.Gheorghe Ioana.Gheorghe Buna ziua! Sotul meu este nascut in iulie 1954 si are 36 de ani vechime in campul muncii din care 17 ani grupa a II-a si 8 ani grupa speciala. Cand poate ... (vezi toată discuția)