avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, În data de 14 octombrie am depus o cerere ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, În data de 14 octombrie am depus o cerere de retragere ...

Bună ziua,

În data de 14 octombrie am depus o cerere de retragere de la studii care a fost aprobată. De asemenea, am solicitat restituirea primei tranșe din taxa de studii, în valoare de 1050 de Lei.
În data de 31 octombrie am primit un e-mail de la secretariatul Facultății de Sociologie și Psihologie, prin care am fost anunțată că doamna Decan nu-mi aprobă solicitarea de restituire a taxei.

Cu toate că, am completat formularul de retragere în termen de 14 zile. Nu am participat deloc la cursuri sau seminarii, nu știu cine mi-au fost colegi și nici grupa din care am făcut parte.

Nu am semnat nici contractul de studii.

Este posibil să nu beneficiez de restituirea taxei, în condițiile acestea ?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme cu universitatea AdinaIP AdinaIP In anul 2012-2013 am platit integral anul universitar insa nu am putut beneficia de serviciile educationale din semestrul al doilea din pricina unor probleme ... (vezi toată discuția)
Retragere facultate AVRV AVRV Bună ziua, m-am înscris în toamnă la facultate la Marketing Distanță, și am platit prima rată. Am mers de 2 ori la cursuri și am realizat că nu mi se ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac Alina Pop Alina Pop Buna ziua. Anul trecut in iulie m-am înscris la concursul de admitere al unei facultăți. Am intrat pe un loc cu taxa, am plătit prima transa de 800 de lei, ... (vezi toată discuția)