avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am cumparat recent un apartament intr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am cumparat recent un apartament intr-un bloc unde ...

Buna ziua!
Am cumparat recent un apartament intr-un bloc unde se pare ca nu am acces la camera comuna de la parter (de depozitare), in care numai anumiti proprietari au chei si le folosesc. Si-au montat usa cu chei noi. Din cate am inteles de la alti vecini care se plang de chestia aceasta si nu au nici ei acces, administratorul este "de-al lor". Am rugamintea sa ma ajutati cu cativa pasi sa pot face câteva cereri care au temei legal si sa foloseasca toata lumea partile comune, asa cum ar trebui.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: xviber , utilizator 14:00, 12 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Administratorul de imobil nu detine autoritatea si competenta sa dispuna de la sine putere restrictii referitor la utilizarea partii comune condominiu
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa dispuna masurile necesare astfel incat partea comuna sa fie accesibila tuturor proprietarilor
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2022
ynocentta, utilizator
Camera comună de depozitare?Ce este asta?
Un fel de camera tehnica.

mitabiciclista a scris:

Camera comună de depozitare?Ce este asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava comuna afectata grav in subsolul blocului Arlekin Arlekin Datele problemei: Locuiesc intr-un bloc construit in 1976, cu 3 etaje, parter si demisol ce are 2 scari. Sunt 12 apartamente, 6 apartamente pe fiecare scara, ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? Ancacristi Ancacristi Locuiesc la parter,si din aprilie pana acum a refulat in baie din teava de evacuare, infundata de ceilalti locatari ai scarii,dupa cum afirma instalatorul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul de bloc Diana9230 Diana9230 Buna seara! Am si eu o problema cu administratorul de bloc. Incepan de luna aceasta ni s.a.impus sa platim lunar suma de 50 lei timp de 1 an si jumatate pentru ... (vezi toată discuția)