avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,tata a facut un contract vanzare-cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,tata a facut un contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere ...

Buna seara,tata a facut un contract vanz.cum.cu clauza de intretinere in anul2006 ,concubinei cu 23 ani mai tanara,care suna asa;vand ap cu suma de 55mii lei,25mii lei i am primit azi in fata notarului si de restul de 30mii lei sa ma intretina pana la sf .vietii.in 2019ea s a ,,imprietenit,,cu nepotul nostru ,si au internenit certuri ,ea a plecat si in 2020tata a deschis proces de rezolutiune si revenire la contract la forma initiala,in 11oct 2022a decedat si de luna aceasta am intrat noi,mostenitoare -fiicele,,in proces.credeti ca vom avea de castigat ceva?
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2022
toaderadela, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:07, 12 Noiembrie 2022
Probabil ca veti castiga ca femeia nu l-a mai intretinut pe tata, dar veti avea de dat înapoi suma.primita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate rupe un contract vanzare cumparare cu clausa? ana-victoria ana-victoria Buna ziua, parinti mei au divortat in 2004 si totusi mereu si-au vorbit cat de cat, eu am fost plecata in italia 11 ani la una din surori(suntem 3 fete) tatal ... (vezi toată discuția)
Enigma mostenirii..:) straclaudiu straclaudiu sotia mea are un bunic vaduv de 30 de ani dar care incepand de la un an dupa moartea sotiei traiese in concubinaj. el ar vrea sa ii lase nepoatei lui ( ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata ,daca eu impreuna cu tata las prin act de vanzare-cumparare ... gabyss gabyss buna dimineata ,daca eu impreuna cu tata las prin act de vanzare-cumparare 2 imobile,cu clauza de intretinere pe durata vietii pentru amandoi cu drept de ... (vezi toată discuția)