avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna dimineata ,daca eu impreuna cu tata las prin act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna dimineata ,daca eu impreuna cu tata las prin act de vanzare-cumparare ...

buna dimineata ,daca eu impreuna cu tata las prin act de vanzare-cumparare 2 imobile,cu clauza de intretinere pe durata vietii pentru amandoi cu drept de folosinta a unuia din imobile si dupa decesul tatalui,eu sunt nemultumit de intretinerea mea,pot revoca acest act de vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:40, 26 Ianuarie 2022
Puteti sa cereti rezolutiunea contractului pt ce ati vandut dvs si veti da si banii inapoi daca in loc de contract de intretinere , alegeti sa semnati unul de vanzare cu clauza de intretinere.
eu nu vand ,vreau sa ii las cuiva gratuit cu drept de intretinere. dar persoana respectiva a zis sa ii fac act de vanzare-cumparare
prin contract de vanzare cumparare se intelege ca cineva vinde si altcine cumpara, intelegeti dvs cum sta treaba ?
daca vreti sa dati imobilul contra intretinerii, adica sa va intretina, contractul e de intretinere! iar daca nu va intretine, dvs va luati prin instant acasa inapoi.
daca faceti vanzare, daca nu va intretine, va luati casa inapoi, insa trebuie sa platiti pretul pe care vi l-a data, adica ala pe care o sa il scrieti in contract, ala fictivul adica.
Nu mai semnati aiurea fara sa intelegeti consecintele semnarii unui act!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator
Numai vanzare nu e aia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare casa si teren gicapas gicapas care procedeu este neatacabil: vanzare cumparare, donatie,testament pentru o casa si un teren cand ambii parinti traiesc ?dar cel mai ieftin? (vezi toată discuția)
Ce act trebuie sa fac? boyzone boyzone o persoana doreste sa o ingrijesc pe durata vietii sale(are 76ani) si imi va lasa apt ulterior.am procedat la efectuarea tuturor demersurilor ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare sau donatie ? Annita Annita Buna ziua, Bunicii mei vor sa-mi lase mie, dupa moartea lor, apartamentul in care locuiesc numai eu de 5 ani, ei avand apartamentul lor. Intrebarea este, ... (vezi toată discuția)