avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reglare acte cadastrale intabulare Am un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reglare acte cadastrale intabulare Am un teren intravilan care ...

Reglare acte cadastrale intabulare
Am un teren intravilan care dupa intabulare are suprafata masurata este mai mica cu 8% decat suprafata din acte. Terenul nefiind folosit de f mulți ani si gardul deteriorat, deplasat, sa trasat gresit. Am verificat planul de cadastru mai vechi al terenului vecin si din acesta rezulta vechile limite in care se regasete lipsa suprafetei de 8%.
Credeti ca e posibil sa redobandesc restituirea suprafetei lipsa?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Diferenta de teren intre documente si aria efectiv masurata Acc1209 Acc1209 Noul proprietar , cu care de curand ma invecinez , detine in realitate ( cf cadastru si intabulare dupa spusele sale ) o suprafata cu cca 10-15% mai mare decat ... (vezi toată discuția)
Probleme la intabulare pentru casa construita noua berbondac berbondac Buna ziua, Am achizitionat un teren care in urma cu multi ani a fost rupt dintr-un teren mai mare. Ruperea a fost facuta cu mult inainte sa il achizitionez ... (vezi toată discuția)