avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Sunt asistent social, am crescut o fata de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Sunt asistent social, am crescut o fata de la câteva ...

Buna ziua.Sunt asistent social, am crescut o fata de la câteva luni acum are 22 ani și e la facultate,așa că încă sunt asistentul ei social.M-au anunțat de la direcțiune că sa dat o lege și dacă vreau să rămân angajata la ei trebuie să mai iau un copil altfel îmi face lichidarea și îmi ia și fata, sa stea la ei până la 26 ani.An toți acești ani eu nu am avut concediu legal, pe câți ani in urmă îl pot cere? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Incredintare minor bunicilor paterni ursuletul ursuletul buna ziua am citit cateva din aceste subiecte dar nici unul nu mi-a lamurit cumva problema anainte de a consulta un avocat va rog sa-mi spuneti si mie daca ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor mira-j mira-j Vreau sa ma inscriu la un concurs pentru o functie publica grad profesional principal unde se cer 5 ani vechime in specialitatea studiilor (economice) . Am ... (vezi toată discuția)
Custodie copil angellyk angellyk Situatia e urmatoarea: sotia pleaca in italia la munca,intre timp isi gaseste un alt iubit acolo. Se reintoarce in tara \\\\"cu promisiunea\\\\" de a se ... (vezi toată discuția)