avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, sunt asistent maternal, daca îmi închei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, sunt asistent maternal, daca îmi închei contractul de muncă ...

Buna,sunt adistent maternal,daca îmi închei contractul de muncă după 22 de ani am dreptul la șomaj? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:54, 13 Noiembrie 2022
Bună ziua,

De șomaj beneficiază doar persoanele cărora le încetează contractul de muncă din inițiativa angajatorului. Dacă vă dați demisia (din ce scrieți pare că asta ați vrea) nu o să primiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in perioada somajului natasa_222@yahoo.com natasa_222@yahoo.com Buna ziua Va rog daca se poate o lamurire Am intocmit dosarul pentru somaj pe care o sa il depun in luna mai. Intre timp am gasit un loc de munca dar ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema - somaj asistent maternal TATIANADUMITRACHE11 TATIANADUMITRACHE11 sant asistent maternal si vreau sa stiu daca eu nu mi am dat demisia si ei mi au luat copilul pe care il ingrijeam in varsta de8 ani pe care l am crescut de la ... (vezi toată discuția)
Demisie, angajare, somaj 30% AOlteanu AOlteanu Buna ziua. Sunt angajat de o luna din somaj, cu contract pe perioada nedeterminata. Urmeaza sa primesc cei 30% din valoarea somajului inca, pe perioada ... (vezi toată discuția)