avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divorțat acum 4 ani insa nu am facut partajul. Eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divorțat acum 4 ani insa nu am facut partajul. Eu având ...

Am divorțat acum 4 ani insa nu am facut partajul. Eu având 2 mașini pe numele meu cumpărate de mine chiar daca am fost in acel moment casatorit . Una am lăsat-o fostei sotii sa mai faca naveta cu copilul cand era la o școală mai departe cu scopul de a-și plati dările . Eu inca si acum platesc la ea rată . Acum am vazut ca nu și-a mai platit impozitul si are si o amenda . Ia-m vorbit cu frumosul sa isi plătească datoriile pe care le-a facut insa ea refuza drept dovada ca vrea sa imi faca rau și care acum mi s-a pus poprire pe salariu. I-am zis daca este asa sa imi aduca masina inapoi ,bineînțeles refuza si nu vrea .Cum procedez sa imi iau masina ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:50, 13 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Trebuie sa faceti partajul.
Nu puteți rezolva nimic fără să faceți partajul la NOTAR.

După ce faceți partajul reveniți pe acest forum.
Demarati in instanta procedura partajului bunurilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am 2 credite mai mari la doua banci diferite, respectiv 7890 lei si 12000 lei. Un IFN a cesionat creditul unei firme de recuperare creante care mi-a ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti vacarus catalin vacarus catalin buna ziua .as vrea sa imi explice si mie cineva daca stie.mam certat cu sotia intro noapte si dupa aia m-am dus sa dorm.cind m-am rezit de dimineata sa plec la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un prieten care este coplatitor la un credit cu ... sterea sterea Buna ziua, Am un prieten care este coplatitor la un credit cu ipoteca. Acum ceva ani in urma a divortat, dar a ramas pe rol partajarea bunurilor. Acum o luna ... (vezi toată discuția)