avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi

Marți, 2 aprilie, are loc evenimentul - Sistemul e-TVA în 2025: Strategii de conformare și pregătire. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 394

Buna ziua,

Am o intrebare legata de declaratia 394 si anume: daca am o firma care nu a avut activitate mai trebuie sa depun declaratia 394?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 15:07, 21 Ianuarie 2010
Depinde ce intelegeti prin nu a avut activitate. Adica este inregistrata la registrul comertului cu activitate suspendata sau pur si simplu nu ati desfasurat dvs nici o activitate?
Daca nu ati desfasurat nici o activitate trebuie depusa pe 0.
Daca este inregistrata la reg com cu activitate suspendata temporar, nu stiu.

O zi buna!
Daca pe ultimul semestru al anului 2009 nu ati avut nicio factura primita si nici nu ati emis vreo factura, nu aveti ce declara. D394 nu se depune pe zero (doar D392 admite acest lucru).
Aceste declaratii se numesc recapitulative si de la depunerea lor nu sunteti scutit nici chiar daca ati obtinut de la fisc regim de declarare derogatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii srl cu activitate suspendata si regim derogatoriu adavidoviciu adavidoviciu Daca un SRL are activitatea suspendata temporar si are regim derogatoriu privind depunerea declaratiilor fiscale este obligata sau nu sa depuna bilantul ... (vezi toată discuția)
Declaratie 394 genoveza genoveza Va multumesc din suflet pt. promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Daca se poate o lamurire sa-mi dati in legatura cu urmatoarea problema: daca firma nu are ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa mai depun decl cu cifra de afaceri in cazul meu? mmanu mmanu am firma suspendata la reg com din mai 2009 si am si derogare de la finante in cazul acesta mai tb sa depun declaratia cu cifra de afaceri pt cele cateva luni ... (vezi toată discuția)