avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Conform legii dezvoltatorul are voie sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Conform legii dezvoltatorul are voie sa puna camera ...

Buna ziua! Conform legii dezvoltatorul are voie sa puna camera pompelor sub un apartament sau sub un perete comun cu una din camerele apartamentului? Exista vreo lege sau articol de lege care sa i permita sa faca acest lucru?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:00, 14 Noiembrie 2022
Dar exista vreo lege care sa-i interzica ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perete de pe scara blocului dreamlife dreamlife Buna ziua! Am si eu o intrebare: Cum pot rezolva ca firmele de cablu, internet etc sa nu mai aplice toate cutiile si cablurile pe peretele meu de la ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul a legat utilitati / parti din instalatia blocului de alt bloc ( ambele nou construite) bianca0706 bianca0706 Buna ziua. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou construit. Am avut inainte de a fi proprietar o promisiune de vanzare cumparare cu 1 an si 1/2 pana ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra intr-o camera tehnica construita sub un loc de parcare? ghineabogdan07 ghineabogdan07 Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de locatari a unui bloc construit intr-un ansamblu imobiliar nou format din 5 blocuri. La aceste 5 blocuri avem ... (vezi toată discuția)