avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, gradele didactice din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, gradele didactice din R. Moldova ...

Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, gradele didactice din R. Moldova se echivalează în România? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare in invatamant si recunoastere grad didactic ii RaduAdi RaduAdi buna ziua tuturor.sotia mea e din republica moldova, a fost profesoara timp de 8 ani in republica moldova (la liceu, colegiul de constructii in chisinau) si e ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grad didactic Svety Svety Buna ziua,profesor din republica Moldova cu grad didactic II obtinut acolo cum poate recunoaste gradul didactic in Romania?Echivalarea gradului 2 cu ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie caz de boala din r.moldova in romania Dasha Dasha Buna ziua. Un prieten de al meu ma roaga sa aflu care este procedura de transfer a pensiei pe caz de boala din R. Moldova in Romania. El sa pensionat pe caz ... (vezi toată discuția)