avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare bibliotecar

in luna decembrie anul trecut am organizat concurs pentru ocupare post pers. contractual.
acum prefectura doreste sa anuleze concursul pe motiv ca ord. de urg. 34/2009 suspenda toate organizarile de concurs pentru ocuparea posturilor; postul este vacant dinainte de aparitia ordonantei. doresc un sfat in acest sens, o indrumare.

Alte discuții în legătură

Organizare concursuri dupa intrare in vigoare oug 77/2013 DIANA_RU DIANA_RU OUG 77/2013 abroga art. 22 din OUG 34/2009, introducand regula de angajare 1 : 1 ; pana aici pare in regula DAR a disparut si exceptia dupa care ocupam prin ... (vezi toată discuția)
Angajare fara concurs la primarie dbug dbug Buna ziua, Din cate stiu eu angajarea pe post la o institutie publica se face in urma unui concurs. La primaria x exista angajata o persoana pe postul de ... (vezi toată discuția)
Regulament cadru de ocupare a posturilor vacante 100marian2011 100marian2011 In institutiile publice cum se face ocuparea posturilor vacante,in baza caror acte normative? Se poate aplica HG 711/2010 Regulamentul cadru este in faza de ... (vezi toată discuția)