avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Organizare concursuri dupa intrare in vigoare OUG ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Organizare concursuri dupa intrare in vigoare OUG 77/2013

OUG 77/2013 abroga art. 22 din OUG 34/2009, introducand regula de angajare 1 : 1 ; pana aici pare in regula DAR a disparut si exceptia dupa care ocupam prin concurs functiile de conducere. Asadar, daca am o functie de conducere vacanta pe care nu am obligatia sa o desfiintez, dar pentru care nu am inceput procedura de ocupare pana la aparitia ordonantei, cum o mai pot ocupa prin concurs ? Astept sa se vacanteze un post, oricare ar fi acela, dupa care organizez concursul ?
Posturile temporar vacante pot fi ocupate ca si pana acum, prin concurs organizat pentru ocuparea postului pe perioada determinata ?
Posturile unice ( in cazul administratiei locale ) mentinute prin exceptie in statul de functii, vor putea fi ocupate prin transfer ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2013
DIANA_RU, utilizator
Cel mai recent răspuns: hamarsold , utilizator 18:39, 10 Iulie 2013
O ORDONANTA IMBECILA DATA DE UN GUVERN IMBECIL. DE LA UN IMBECIL CA PONTA LA CE SA TE ASTEPTI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)
Procedura de ocupare a unui post vacant (functie publica din cadrul deconcentratelor) laura-olaru laura-olaru buna ziua, as vrea sa stiu care este procedura de ocupare a unui post vacant. In OUG 223/2008 se foloseste aceasta sintagma, respectiv \"procedura de ... (vezi toată discuția)
Angajare in administratia publica locala corinaolaneanu corinaolaneanu apropo, care este cadrul legal de organizare a unui concurs ptr ocuparea unui post vacant cind hg 281/1993 este abrogata iar lg 330/2009 nu specifica nimic ... (vezi toată discuția)