avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Am nevoie de o informație. Urmează să ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Am nevoie de o informație. Urmează să mă căsătoresc ...

Bună ziua!
Am nevoie de o informație. Urmează să mă căsătoresc la anul și am viză de flotant. M-ar interesa să aflu care adresă se folosește la întocmirea documentelor de stare civilă? Cea de domiciliu sau cea de reședință?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:19, 15 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Se folosesc ambele daca sunt in afara termenului de expirare.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inregistrare persoana straina Constantin2016 Constantin2016 Buna seara, in speranta ca am nimerit bine categoria, as dori sa aflu daca cineva amabil ma poate ajuta cu o problema delicata si anume, daca am viza de ... (vezi toată discuția)
Adresa - preschimbare permis conducere no_name_999 no_name_999 Buna ziua, Doresc sa imi schimb permisul de conducere (urmeaza sa expire termenul de valabilitate) si as dori sa stiu ce adresa va fi mentionat pe acesta, ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean american in romania dragancristina29 dragancristina29 buna seara!!ma intereseaza ce acte ar trebui pt o casatorie mixta ....el este american si vrem sa ne casatorim in Romania......si daca am viza de flotant in ... (vezi toată discuția)