avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am prestat servicii catre o persoana fizica ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am prestat servicii catre o persoana fizica autorizata,i-am emis ...

Am prestat servicii catre o persoana fizica autorizata,i-am emis factura ptr serviciile prestate(sunt srl) dar domnul in cauza in urma apelurilor repetate imi promite ca o sa achite factura dar deja au trecut 9 luni fara sa se intample nimic.Ce demersuri trebuie sa intreprind?
Trebuie sa formulati initial o notificare/somatie, in functie de calea procesuala pe care doriti sa mergeti si in masura in care nu va plateste suma de bani in termenul stabilit in cuprinsul notificarii/somatiei, trebuie sa formulati actiune. Aceasta poate fi cerere de emitere a unei ordonante de plata, cerere cu valoare redusa sau actiune pe dreptul comun, in functie de situatia de fapt concreta si actele care au stat la baza emiterii facturii.
Buna ziua,

Demersul care trebuie intreprins este formularea unei actiuni in fata instantei de judecata. Recomand formularea unei actiuni de drept comun avand in vedere probatoriul care urmeaza a fi administrat, inscrisuri, interogatoriu, dovada prestarii serviciul facturat.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Buna ziua,
Adresati-va instantei de judecata, cu o actiune in pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura nesemnata de debitor - creanta certa pentru ordonanta ... e5ima e5ima factura nesemnata de debitor - creanta certa pentru ordonanta de plata? Buna ziua, Am de recuperat debitul aferent a 2 facturi de la un creditor cu care am ... (vezi toată discuția)
Societate radiata desi avea datorii - recuperare prejudicii stickyrst stickyrst Societate radiata desi avea datorii. Salutare! Se da un SRL (#1) care a prestat servicii catre alt SRL (#2). SRL-ul #2 nu a mai platit o buna parte din ... (vezi toată discuția)