avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare si construire pe numele altcuiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare si construire pe numele altcuiva

Buna seara, poate face o mama care a cumparat un teren si construit o casa pe numele fiului sau? Ea nu are nicun drept in acte. Poate cere constatarea starii de fapt si sa ceara contravaloarea banilor cheltuiti? investitia a fost facuta incepand din 2017, deci au trecut 3 ani, se poate invoca presciptia?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Partaj Iulia istrate Iulia istrate Buna seara, am construit o casa pe pamantul sotului meu pe care el are act de vanzare-cumparare, bun achizitionat inainte de casatorie. Am construit o casa ... (vezi toată discuția)
Recuperare proprietate andreea36 andreea36 Buna-ziua! Ce se poate face daca parintii refuza trecerea in proprietate a unui teren dupa ce au primit contravaloarea lui prin alte bunuri, terenuri si ... (vezi toată discuția)
Intrebare partaj . luptator luptator Situatia este in felul urmator ; sotia a plecat de acasa la mama ei sub pretextul ca are nevoie de ajutor in cresterea copilului....au trecut 2 ani timp in ... (vezi toată discuția)