avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima instalare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima instalare somaj

Buna ziua,
Momentan sunt in somaj, firma la care ma voi angaja are sediul fiscal in orasul in care am si eu domiciliul in Oradea, insa eu ma voi angaja pentru Arad unde au punct de lucru deschis. In aceste conditii voi beneficia de prima de instalare, daca imi voi schimba domiciliu?Daca da unde voi depune actele in Oradea sau Arad?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Prima de incadrare si prima de instalare Bora Irina Bora Irina Buna ziua. As avea nevoie de o lamurire: la data intrarii in somaj o persoana avea domiciliul in localitatea Petrosani, jud Hunedoara:frantic:. Dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Declaratii punct de lucru marylero marylero Buna ziua. Societatea la care ne desfasuram activitatea are sediul social in Arad si punctul de lucru declarat in Bucuresti (decl.010 si decl.060). Ieri, in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de prima de instalare conform legii 76/2002? maryusdan maryusdan Buna ziua! In iunie 2009 am terminat facultatea si pt ca nu mi-am gasit un loc de munca am intrat in somaj de pe 1 octombrie 2009 pana pe 30 iunie 2010. In ... (vezi toată discuția)