avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... am citit recent ca pensionarii la limita de varsta au ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

am citit recent ca pensionarii la limita de varsta au dreptul ...

am citit recent ca pensionarii la limita de varsta au dreptul sa se reangajeze cu pastrarea drepturilor de pensie,doresc sa stiu in ce conditii ma pot reangaja
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 12:12, 17 Noiembrie 2022
In conditiile in care un angajator este dispus sa va angajeze ( asumandu-si riscul sa stati tot prin concedii medicale pentru boli inerente varstei ) si ca medicul de medicina muncii cu care acel angajator are contract , sa va dea “ apt de munca “ pentru respectivul post .
eu nu sunt bolnava,nu am stat in CM,am facut treaba si pt altii,am avut colege care au st in CM si-a trebuit sa fac eu treaba in locul lor
Eu nu am spus ( fereasca Cerul ) ca nu sunteti sanatoasa si foarte harnica . Tocmai despre aceste lucruri va trebui sa-l convingeti pe un eventual angajator . In plus , ca aveti abilitatile necesare cerute de acel post. Si - de asemenea - sa obtineti de la medicul de medicina muncii avizul ca sunteti apta ( din punctul de vedere al sanatatii ) sa indepliniti cerintele acelui job . Asta ati intrebat , nu-i asa ? in ce conditii va puteti angaja . Astea sunt conditiile : sa gasiti un angajator si sa fiti apta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! fiica mea doreste sa se inscrie la un concurs pt ocuparea ... Arabela Iosifescu Arabela Iosifescu Buna ziua! Fiica mea doreste sa se inscrie la un concurs pt ocuparea unui loc de munca. Nu a platit asigurari de sanatate in ultimii 2 ani si nu sunt in cele ... (vezi toată discuția)
Handicap accentuat - pot refuza un loc de munca oferit de cei de la somaj? florin_pelin1968 florin_pelin1968 Buna Ziua.Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Sunt in somaj,am Handicap grad 2(accentuat),pot refuza un loc de munca oferit de cei de la somaj ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a munci cu boala psihica EUFREMINA EUFREMINA Buna ziua! Ce pot face in situatia in care angajatorul vede pe adeverinta medicala scris:Este suferind de Tulburare afectiva bipolara. Apt pt munca. Cum pot ... (vezi toată discuția)