avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum poate fi atacat un contract de vanzare cumparare, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum poate fi atacat un contract de vanzare cumparare, intre parinti si unul din fii acestora?

Buna ziua! Parintii sotului meu, au semnat in 2008 fara sa stie, un contract de vanzare cumparare, intre ei si fiica lor. Mentionez ca asestia sustin ca nu au stiut ce semneaza, deoarece nu au fost informati cu privire la aceste acte.Ei stiau ca semneaza un act de mostenire, cu clauza de intretinere, si cand colo, s-au trezit fara casa. VA rog sa ma sfatuiti, ce se paote face in acest caz. Ar putea fi atacat acest contract in instanta?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:48, 22 Ianuarie 2010
buna ziua!
socrii dvs afirma ca nu stiu ce act au semnat??!!!
in contarctul acela de vanzare cumaparare scrie prin incheierea de autentificare "partile, după citirea prezentului înscris au solicitat şi consimţit la autentificarea acestuia, semnând toate exemplarele".
deci nu tine explicatia, nu am stiut ce semnez!
prin acest conatrct parintii si-au rezervat un dr de uzufruct viager?
ar mai fi o sansa, daca este asa...
Ei asa sustin ca in momentul in care au mers in fata notarului, nu li s-a citit ce semneaza, in plus, nu au primit nici macar un exemplar din acel contract, prin care sa ne dam seama despre ce e vorba. Ei si-au dat seama despre ce s-a intamplat doar in momentul in care, ginerele lor a venit sa-i scoata afara din casa. Si eu am ramas surprinsa de ceea ce s-a intamplat, dar oarecum nici nu ma mir, pt ca sunt la varsta de 80 de ani, si au putut fi dusi de nas.
buna ziua!
eu nu mai cred in varianta asta cu " nu stiu ce semneze", dar semnez!
ce act de mostenire sa faca??!!!
aveti macar o copie de pe acel contract?
nu avem nici un act, pt ca fiica si ginerele nu vor sa ne dea( nici noua si nici batranilor), ba mai mai mult, i-au si amenintat.Sincer, si eu sunt foarte curioasa sa vad ce se specifica in acel act, dar de unde sa-l iau? Cei doi se opun, si nu vor sa ne arate acele acte.
in acest caz sa mearga batranii la BNp care a autentificat actul si sa cera o copie de pe acest act, daca exista.

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire ghita2017 ghita2017 buna ziua! am si eu o intrebare,parinti mei parintii mei au lasat mostenire o casa ficei mele cu act de vanzare cumparare si scrie ca \"acum la autentificarea ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare cumparare adriana07 adriana07 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema.Intre parinti si copii a fost facut un act de vanzare-cumparare cu uzufruct viager si intelegere verbala ca ... (vezi toată discuția)
Act necesar pentru a lasa un apartament doar unuia din cei 2 copii romaryo37 romaryo37 Buna ziua, situatia este urmatoarea: Parintii,ambii in viata au doi copii,respectiv doua fete....ei vor sa lase apartamentul proprietate personala doar unei ... (vezi toată discuția)