avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Spor de stabilitate castigat in instanta, dar atacat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Spor de stabilitate castigat in instanta, dar atacat ...

Buna ziua, am o nelamurire legata de o hotarare judecatoreasca, in care am castigat un spor de stabilitate.
Prima hotarare a fost atacata prin apel, de catre inculpat, insa, nedepunand in termen de 10 zile cele necesare pentru derularea apelului, procesul s-a inchis.
Mentionez ca in hotarare nu s-a mentionat pana la ce data se calculeaza sporul luat, de aici dilema.
Intrebarea era.....Se calculeaza pana la data pronuntarii hotararii judecatoresti sau pana la data pronuntarii apelului?
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2022
malina_alina33, utilizator

Alte discuții în legătură

Calculare termen recurs cattie cattie Va rog sa-mi raspundeti cum se calculeaza termenul de recurs? se numara si zilele nelucratoare?Dar ziua pronuntarii hotararii judecatoresti se pune in calcul ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort irevocabila msmv2 msmv2 Buna ziua, am o nelamurire va rog sa ma ajutati. In urma unui proces cu fostul meu sot hotararea mea judecatoreasca a ramas irevocabila si al fostului meu ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila? JosefC JosefC Buna seara.Am si eu o intrebare : dupa ce se da hotararea judecatoreasca, scrie \\" cu drept de recurs in X zile \\"...Daca in decurs de \\"x\\" zile nu se ... (vezi toată discuția)