avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Am o societate microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Am o societate microintreprindere

Buna ziua, am o societate care este microintreprindere in anul 2022, fara salariati si doresc sa intocmesc un contract de mandat, contract care sa ateste ca societatea indeplineste conditia de plata a impozitului micro (1%) in anul 2023. Societatea ma are ca are ca administrator unic si sunt si unicul actionar, in acest caz pot incheia acest contract pentru mine ca adminstratorul (desi sunt unic)? as fi eu la toate functiile in cadrul contractului...
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:18, 28 Noiembrie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da daca sunteti asociat unic si adminstrator va puteti face contract de mandat cu salariul minim pe econmonie si veti indeplini conditia pt micro .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)
Declarare microintreprindere icsys icsys Cum spuneam si in alt topic, doresc sa imi deschid un SRL in care sunt unic asociat, pe care sa il declar microintreprindere. Una din conditii este sa am ... (vezi toată discuția)
Trecere la impozit pe venit micro viviana.trefan viviana.trefan Trecere de la impozit pe profit la impozit pe venit micro in 2023 sau in viitor , ulterior indeplinirii conditiilor de micro , precum minim un salariat ? Se ... (vezi toată discuția)