avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, as dori sa ma ajutați și pe mine cu un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, as dori sa ma ajutați și pe mine cu un sfat dacă ...

Buna ziua, as dori sa ma ajutați și pe mine cu un sfat dacă se poate. Acum 3 săptămâni am aplicat pt o viza online pt Kenya. Când am încercat sa fac plata a dat o eroare, dar suma a fost blocată din contul meu și urma sa fie deblocată dacă cei către care am încercat plata nu o revendicau. Am așteptat in ziua respectiva câteva ore și statusul pt aplicația de viza era in pending cu plata nefăcută. Am încercat iar plata cu același card și de data aceea a mers am primit si viza ziua următoare. Peste 4-5 zile mi -au fost retrași banii din cont pt ambele tranzacții ( și cea care nu a mers și cea finalizată cu succes). Pe site- ul pt vize au și un email de suport pt plăti, le-am scris și explicat ce am pățit și ei s- au făcut ca nu înțeleg și ziceau ca sa mai încerc plata cu alt card. Pai de ce as mai încerca, ca sa plătesc de 3 ori? Le- am solicitat sa îmi facă rambursare pt suma aferentă tranzacției care a dat eroare, le- am trimis extras de cont sa vadă ca mi- au luat banii de 2 ori deși am o singura viza de la ei. Însă ei nu mai răspund la mailuri. Ce as putea face sa îmi recuperez banii ? Exista o autoritate unde as putea sa ii denunț ? In dec o sa ajung in Kenya ma gândesc ca si acolo sa încerc sa rezolv, dar nu știu unde/ cu cine. Nu este o suma mare de bani (55 dolari) dar sunt banii mei si nu mi se pare in regula sa se întâmple așa, furt pe fata. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2022
madalina1205, utilizator

Alte discuții în legătură

Plată nereușită cu cardul la omv: mi-au blocat de 3 ori suma de plată. este legal ce au făcut? Lau222 Lau222 Buna ziua ! Am pățit o chestie destul de ciudata , am alimentat la OMV și am făcut plata cu cardul moment in care a dat o Tranzacție nereușită sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în spania , afandu-mă ... Emi Carmen Emi Carmen Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă în România am folosit un ATM al băncii transilvania pentru a retrage o sumă de bani , ... (vezi toată discuția)
Sesizare fara raspuns companie aeriana cristian-elena cristian-elena Buna seara! Am o problema nu prea stiu exact cum sa procedez in cursul lunii trecute am incercat sa fac o rezervare online pt un bilet de avion dar in ultima ... (vezi toată discuția)