avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa achizitionez un teren format practic 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa achizitionez un teren format practic 2 parcele de aproximativ ...

Doresc sa achizitionez un teren format practic 2 parcele de aproximativ 250mp fiecare, aproximativ egale, fiind alipite. Prima jumatate este cadastrata are CF la zi si pare totul in regula. Pentru a 2- a jumatate exista doar ceva documente vechi lasate ca mostenire care nu prea mai bat cu realitatea cadastrala din zona. Oficial pot sa cumpar prin acte doar prima jumatate si a 2-a vine ca si un "bonus".
Cum as putea sa transfer drepturile de pe documentele vechi in posesia mea. Vanzatorul a mostenit terenul de la parinti insa cadastrarea nu a fost facuta corect iar acum ar trebui refacuta pentru intregul UTR.
Acel teren bonus este practic gradina din spatele casei insa as vrea sa stiu ca pot sa obtin drepturi de proprietate pe tot terenul.

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract de vanzare-cumparare diagra diagra In urma cu 8 ani am cumparat o casa cu gradina si descrierea suna asa:\\" casa, anexe gospodaresti, curte si gradina cu suprafata de 360mp., conform CF, iar in ... (vezi toată discuția)
Autentificare notariala alipire parcele teren. AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Am achizitionat vreo 6 parcele de teren in Jud. Covasna si sunt in proces de alipire (parcelele sunt alaturate). Am facut toate documentele cu ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren fara acordul unui proprietar! ININA10 ININA10 Buna ziua. Iata problema: 2 persoane (A si B) sunt proprietarele unui teren si doresc sa il dezmembreze. Niste vecini ii roaga sa isi alipeasca terenul de ... (vezi toată discuția)