avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut, când într-un proces prejudiciul cerut este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut, când într-un proces prejudiciul cerut este plătit, ...

Salut, când într-un proces prejudiciul cerut este plătit, și se trimite dovada plati la judecătorie, ce procedeu mai trebuie urmat pentru a se încheia procesul?
Pe scurt tata avea o datorie mai veche la Enel de 50 de milioane după ce a decedat a venit citați pe numele lui că mai apoi să vină pe numele mamei am mers și am vorbit pentru a se face eșalonată suma doar că ce-i de la Enel au pus o sumă mai mare decât puteam plăti lunar, ulterior suma nu este achitată.
Luna trecută a venit o citați pe numele lui tata(decedat) și una pe numele mamei in care era scris pretențiile de la Enel și trebuia să le raspundem in 30 de zile sau nu vom mai putea să ne apărăm la dosar, ei în astea 30 de zile am reușit să platesc și suma totală la enel, când am trimis plicul de raspuns am atansat și o copie a facturi prin care arată că am plăti suma total

Azi primesc o citație in care mama este chemată în ianuarie pe 17
Prejudiciu la tot văzul ăsta este plătit, de ce mai trebuie continuat procesul? Și ce pot face in privința asta
(Nu sunt pe domeniu nu mă pricep dar vreau să vă cer vă rog o soluție sau îndrumare)
Cel mai recent răspuns: Alexandeu , utilizator 18:51, 18 Noiembrie 2022
Depuneti intampinare unde sa atasati dovada achitarii prejudiciului. Daca este vorba despre aceeasi datorie, atunci instanta ar trebui sa respinga actiunea Enel ca ramasa fara obiect.
Când am trimis rapsunsul la pretențiile cerute de la Enel am atașat o copie a dovezi trimiteri banilor la contul specificat de ei
Și în citația de chemare în judecată intrand pe curteapelconstanta.eu cu codul car mi l au dat apar foaia cu tranzacție făcută, ce pot face in privința asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de niste sfaturi va rog (mostenire,testament,...) costeliasi costeliasi Mesaj:am si eu o nedumerire,si m-am gandit ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi: nu demult am terminat o casa care este proprietate personala a mamei mele. ea ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru o persoana decedata? AncaAnca17 AncaAnca17 Buna ziua. Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD. De aproximativ un an de zile ... (vezi toată discuția)
Proces pentru neplata unei facturi de energie electrica Orosita Orosita Am fost dată în judecă pentru neplata unei facturi enel.Care sunt consecințele pentru neprezentarea în instanță?Menționez câ eu,de bună credință am ... (vezi toată discuția)