avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara !Mama mea are Alzheimer, are 79 de ani și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara !Mama mea are Alzheimer, are 79 de ani și a primit ...

Bună seara !Mama mea are alzaimer are 79 de ani și a primit decizia gradul ,grav fără insotitor chiar dacă am precizat în comisie ca singura nu se poate nici măcar spala .,manca etc.este la pampers.Am făcut contestatie la DGASPC și mi sa spus sa urmez pasii pt.depunerea dosarului la psihiatru, primărie și după sa le trimit prin posta pt.o noua comisie...întrebarea mea este :De ce trebuie sa o iau de la capăt, cozi pe la medici ,primarii ,birocrație..oare asta este singura cale de atac ?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 18 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza documentelor pe care le detineti sesizati oficial comisia superioara de exepertiza medicala persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara..va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz: mama ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz...mama este încadrată cu grad de handicap grav are probleme grave Alzaimer, dementa ,fără ... (vezi toată discuția)
îngrijire persoană vârstnică dependentă daewoo1 daewoo1 Bună dimineața. Va rog mai multe detalii dacă se poate, locuiesc la aceeași adresa cu mama mea, nu este încadrată în grad de handicap dar suferă de ... (vezi toată discuția)
De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca asistent personal pt pers cu handicap grav Lucia.T Lucia.T M-am lăsat de servici din Martie 2019 pt a o îngriji pe mama mea care are mai multe afecțiuni medicale inclusiv Parkinson si are nevoie in permanenta de ... (vezi toată discuția)