avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna! Am o intrebare. As dori sa stiu daca merita sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna! Am o intrebare. As dori sa stiu daca merita sa contest ...

Buna! Am o intrebare. As dori sa stiu daca merita sa contest in instanta doua amenzi date de Jandarmerie pentru
art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991
art. 2 pct. 3 din Legea nr. 61/1991

In data de 12. 11.2022 in jurul orelor 17 am mers pe platoul de langa o piata din orasul in care locuiesc (Oradea), disimuland faptul ca nu as avea un picior (bagat in pantalon la spate) pentru un challenge de pe TikTok, am inceput sa cersesc folosind o icoana si o sapca.
Dup aproximativ 40 minute am fost abordat si luat pe un ton foarte agresiv de 2 jamdarmi pe care de nervi i am injurat. Am primit amenda pentru "cuvinte jicnitoare" si una pentru ca Am Apelat la mila publicului.
Nu mi se pare normal, deoarece a fost o gluma. Merita sa castig in instanta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 15:32, 21 Noiembrie 2022
Nu se merita! Pierdeti vremea prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie rares12 rares12 buna ziua . in data de 22.04.2013 ma aflam la domiciliul meu am fost apelat telefonic de catre o persoana danduse un agent de politie pentru a fi citat ca ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru contestarea unei amenzi nefondate din partea jandarmeriei? andrewww andrewww Salutare tuturor! Am si eu o problema si m-am gandit sa va cer ajutorul. Am luat o amenda ratb pe nedrept (in sensul ca urcasem in autobuz de 10 secunde si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii, autaritatile nu ajuta 87stefan87 87stefan87 Buna ziua, De mai multa vreme am probleme cu vecinii de deasupra: muzica la un volum prea tare indiferent de ora, pana la chiar vibratii de pereti, inundatii ... (vezi toată discuția)