avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Anul trecut am primit o suspendare la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Anul trecut am primit o suspendare la permis de 90 ...

Bună ziua,

Anul trecut am primit o suspendare la permis de 90 de zile.Conform codului rutier valabil la acea data puteam sa dau exam si sa il iau dupa 30 de zile.
Am contestat procesul verbal si am pierdut.Intre timp codul rutier s-a schimbat si prevede ca se reduce suspendarea doar cu o treime.

Acand in vedere ca conteaventia mea este de anul trecut ce reglementare se aplica??
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:06, 19 Noiembrie 2022
Legea contraventionala mai favorabila.
Ce vrea poliția, căci nu cunosc legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am primit o amenda si o supendare de permis de 90 ... Elenaiulia1978 Elenaiulia1978 Bună ziua, Am primit o amenda si o supendare de permis de 90 de zile in august 2021,am contestat procesul verbal si in noiembrie 2022 mi a venit decizia ... (vezi toată discuția)
Reducere perioada suspendare permis 2022 cami1212 cami1212 Reducere perioada suspendare permis ridicat înainte de întrarea în vigoare a OG nr.1/2022 - Modificări Codul Rutier Bună ziua! În data de 26.02.2022 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la data de 16.01.2021 mi-a fost suspendat permisul ... Tanas56 Tanas56 Buna ziua. La data de 16.01.2021 mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile pentru depășirea limitei de viteza și depășirea pe linie continua. În ... (vezi toată discuția)