avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu decedat inainte de 1989 a detinut 5 ha. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu decedat inainte de 1989 a detinut 5 ha. teren agricol. ...

Bunicul meu decedat inainte de 1989 a detinut 5 ha. teren agricol. Dupa 1990 unul din cei 4 copii a formulat cerere de retrocedare conform Legii agrare. Ulterior toti cei 4 mostenitori au decedat iar actele s au pierdut. Ca nepot al defuncului, care sunt drepturile mele si cum pot intra in posesia copiilor dupa documente. O seara buna ! Florin ILIESCU

Alte discuții în legătură

Punere in posesie mostenire lucianluurcs lucianluurcs Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care are si o latura ilegala,din punctul meu de vedere.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns . Strabunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Modificari in planul de situatie dupa vanzare ContSters238389 ContSters238389 Ma poate ajuta cineva? Va rog mult sa-mi ajutati cu un sfat. Sint disperata. Deoarece eu trebuia sa plec definitiv in Germania am imputernicit pe cineva in ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui teren agricol mostenire de la parinti avand act de vanzare cumparare din inainte de 1944 aapostol aapostol avem mostenire de pe uram tatalui decedat,teren 2 ha cumparat cu act de vanzare cumparare prin notariat din anul 1923,act original pe care il detinem in ... (vezi toată discuția)