avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! In data de 09.05.2022, fiind seara, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! In data de 09.05.2022, fiind seara, am condus un ...

Buna seara! In data de 09.05.2022, fiind seara, am condus un autoturism circa 150 m avand permisul suspendat, după care am fost oprit de politie. Motivul pentru că mă duceam acasă la mine sa iau o unealta a unei masini de taiat iarba. Am mers la sectie, iar domnii politisti au făcut dosar penal. Dansii mi-au spus că o să decurgă mai repede procedura la mine. Am fost la secție, dând declaratia din nou. Domnul politist a spus că e posibil sa îmi de-a amanare, fapt pentru care nu s-a întâmplat, și că a spus că vrea să mă vada doamna procuroare. Cu alte cuvinte din luna mai până acum, nu am fost chemat sau avertizat. Politistul care are dosarul meu mi-a spus că s-ar putea sa iau permisul in primavara, adică 1 an aproape ce nu mi se pare corect. Nu mi se pare normal având în vedere că dansii au spus că nu este atât de grav precum daca "as fi baut", sau daca as fi provocat un "accident", acestia spunand ca fapta mea este una comuna și des întâlnită. Ajutați-ma cu un răspuns va rog!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022
............, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la ... oakleyokey oakleyokey Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la prima proba in sange si 0.67 la a doua? Tin sa mentionez ca dosarul e de 3 ani, din august ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ptr neplata pensiei alimentare virginia77 virginia77 daca am depus plangere la parchet in noiembrie 2011, dar urmarirea penala a inceput in mai 2012. Se iau in calculul restantei pensiei si lunile dec 2011 -mai ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Anomar1985 Anomar1985 Buna ziua. Acum cateva zile am avut un accident rutier, eu am fost de vina, d-na din masina din fata mea a pus frana brusc dupa ce vreo 3, 4 km m-a sicanat in ... (vezi toată discuția)