avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună, după 5 zile lucratoate ,in noua planificare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună, după 5 zile lucratoate ,in noua planificare îți pune ...

Bună, după 5 zile lucratoate ,in noua planificare îți pune alte 5 zile lucrătoare ( adica 10 zile consecutive) apoi 2 libere? Se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 21 Noiembrie 2022
Da, se poate asa ceva...trebuie sa va respecte si repausul saptamanal 48 ore consecutive...
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repausul saptamanal DanaDM DanaDM Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare/interpretare a Codului Muncii privind repausul saptamanal de 48 de ore. De exemplu, avem un program de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)
Munca la sfărșit de săptămână starchim01 starchim01 Se discută mult despre munca la foc continuu.Mai pun și eu un pic de benzină în focul... discuțiilor pe această temă.Eu lucrez sâmbăta și duminica ... (vezi toată discuția)