avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate trece de la program de 8 ore pe zi, la 6 ore ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate trece de la program de 8 ore pe zi, la 6 ore pe zi pentru ...

se poate trece de la program de 8 ore pe zi, la 6 ore pe zi pentru o gravida numai pe baza unei adeverinte medicale eliberara de medicul de familie ?, unde este specilficat,,risc obstretrical se recomanda program se lucru de 6 ore /zi." Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 21 Noiembrie 2022
da
În baza recomandării medicului de familie, salariata gravidă care nu poate îndeplini durata normală de muncă din motive de sănătate, a sa sau a fătului său, are dreptul la reducerea cu o pătrime a duratei normale de muncă, cu menținerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementărilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, pentru reducerea programului de munca de la 8 ore ... CRISS P. CRISS P. Bună ziua, sunt însărcinată în 12 săptămâni as dori să știu pentru reducerea programului de munca de la 8 ore la 6 ore ce va trebui sa i-au de la ... (vezi toată discuția)
E legala reducerea programului de lucru pentru gravide de la 8 la 4 ore? madysys madysys Buna seara, Sunt insarcinata in 3 luni, iar medicul specialist, impreuna cu medicul de familie mi-au dat scrisoare medicala/adeverinta pentru angajator, cu ... (vezi toată discuția)