avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, pentru reducerea programului de munca de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, pentru reducerea programului de munca de la 8 ore ...

Bună ziua, sunt însărcinată în 12 săptămâni as dori să știu pentru reducerea programului de munca de la 8 ore la 6 ore ce va trebui sa i-au de la medicul de familie? O adeverință?

Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2022
CRISS P., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 19 Mai 2022
In baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate indeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate trece de la program de 8 ore pe zi, la 6 ore pe zi pentru ... savcon savcon se poate trece de la program de 8 ore pe zi, la 6 ore pe zi pentru o gravida numai pe baza unei adeverinte medicale eliberara de medicul de familie ?, unde ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Sunt gravida in 30 saptamani, la locul de munca pot beneficia de program de lucru de 6 ore/zi ( platit cat 6 sau 8 ore/zi) ce acte trebuie sa duc si care este ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ma confrunt cu urmatoarea situatie la munca:sunt ... LauraGeorgi LauraGeorgi Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea situatie la munca:sunt insarcinata in 18 sapt si am solicitat reducerea programului de munca cu 1/4,drept pentru care mi ... (vezi toată discuția)