avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Am fost amendat de Politia Locala pe motiv ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Am fost amendat de Politia Locala pe motiv că, un ...

Bună ziua
Am fost amendat de Politia Locala pe motiv că, un agent de politie a găsit pe jos,într-o parcare,o pungă din pvc de la curier,cu datele mele pe ea. Menționez faptul că eu am aruncat-o la cos care ,într-adevăr era plin,deoarece firma de salubritate nu ridica-se gunoiul de aproximativ o luna de zile. Am martori care au văzut acest lucru. Polițistul local nu m-a văzut aruncând pungă,doar a presupus acest lucru.
Va rog să-mi spuneți cum fac o plângere la procesul verbal.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:37, 21 Noiembrie 2022
Aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva PV contraventie la judecatoria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz politia locala sector 3 - amenda proprietarcinstit proprietarcinstit Buna ziua, Pe data de 26 nov 2019 am gasit lipit pe usa domicililui un PV de afisare ce avea in spate PV de contraventie din data de 21 oct .2019, deci la ... (vezi toată discuția)
Amenda chiștoc aruncat pe jos Ciortanbogdan Ciortanbogdan Buna ziua! Săptămâna trecută, in graba fiind am aruncat un chiștoc pe jos(lângă multe alte chiștoace) și am intenționat sa cobor la metrou. Am fost ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)