avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, doresc indrumare, intr-o situatie. Tatal ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, doresc indrumare, intr-o situatie. Tatal meu a avut ...

Buna ziua, doresc indrumare, intr-o situatie. Tatal meu a avut o firma care in urma unui control ANAF a fost sanctionata si dupa mai multe procese pe acest control in urma caruia s-au blocat conturile, activitatea acesteia s-a incheiat, fiind nevoit sa ceara insolventa in instanta. Pentru o suma de 1100 lei s-a ajuns la penalizari de 100.000 in 20 ani de procese in care a fost contestat procesul verbal de amenda de catre tatal meu. In 2018 acesta a decedat, era unic asociat, procesul de insolventa l-a deschis in 2013. Am anuntat lichidatorul de decesul acestuia la momentul respectiv, dupa care acesta a inceput sa ma hartuiasca sa ii dau diverse documente, "ca daca nu, imi ia tot!". Din lipsa de resurse si timp (eram in facultate la vremea respectiva) i-am blocat apelurile si am dat uitarii procesul si firma stiind ca ceea ce avea in patrimoniu firma acoperea chiar si acea penalizare aberanta de 100.000 lei. Din curiozitate zilele trecute am intrat pe site-ul de justitie sa vad daca s-a incheiat procesul, fiindca la adresa firmei nu au mai venit de cand a decedat tata nici un document de la tribunal. Procesul s-a incheiat in august, dar a ramas cu datorie si s-a vandut doar un singur bun, pe un pret de nimic, ca idee 7000 mp teren intravilan cu vila la rosu (acoperis si geamuri puse - 240 mp)-50.000 lei proprietate la drum european. Intrebarile mele sunt: - de ce nu s-au vandut si restul bunurilor imobile, stiu ca la inceputurile procesului s-au facut expertize ANEVAR pe bunuri, pe toate ?- unde se publica aceste licitatii de vanzare cu strigare, vreau sa vad daca chiar s-a publicat!? - Pot sa mai fac ceva sa recuperez celelalte bunuri ramase in patrimoniul firmei, in calitate de mostenitor ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 12:02, 24 Noiembrie 2022
Daca societatea s-a radiat nu mai aveti ce face.

Se pot face verificari, dar dureaza si sunt dificil de facut si nu cred ca va vor ajuta in vreun fel.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor insolventa Sergiu198906 Sergiu198906 Se da urmatoarea situatie: Intr-un sat, un proprietar asupra unui teren mai mare vinde unei societati S.R.L o bucata de teren. Terenul vandut este inconjurat ... (vezi toată discuția)
Firma aflata in insolventa al carei administrator unic a decedat andreeabs andreeabs Buna ziua, Ce e intampla in aceasta situatie cu firma? Procesul de insolventa este initiat din 2013 de catre administratorul firmei. Firma este un SRL, iar ... (vezi toată discuția)
Mostenire, uzucapiune si expropriere ( situatie deosebit de incurcata) ... gigliola gigliola Mostenire, uzucapiune si expropriere ( situatie deosebit de incurcata) In 1923 , sora bunicului meu cumpara un teren a carui suprafata nu e mentionata in ... (vezi toată discuția)